Annonce


Annonce

Annonce

Piqué om La Decision: Der er fred med præsidenten

Nyheder - 12. august 2018




Antoine Griezmann havde et valg. Han kunne vælge at acceptere FC Barcelonas tilbud og skifte til Camp Nou, eller han kunne vælge at sige nej tak og forbedre sin kontrakt hos Atletico Madrid. Som bekendt blev hele sagen en omvandrende joke.

Griezmann valgte at lave en dokumentar, som blev vist på spansk tv og til slut i dokumentaren fik han spørgsmålet 'Hvad vælger du?' hvorefter han sagde 'Jeg bliver'. Dokumentaren var samtidig svar til Barcelonas ledelse, som ikke havde fået direkte svar fra Griezmann selv.

Efterfølgende kom det frem, at Gerard Piqué havde anbefalet Griezmann at lave en dokumentar og det viste sig også at dokumentaren blev instrueret af en producer fra Piqués firma. Det skabte overskrifter og pludselig stod Piqué for skud, da han egentlig stod bag idéen om at Griezmann skulle køre situationen langt ud. Beslutningen havde Piqué intet med at gøre.

I går mødte Piqué pressen.

- Jeg har allerede talt med præsidenten. Han kom ned til træningen på Ciudad Deportiva før resten af holdet kom tilbage fra USA. Vi er heldige at have en præsident, som er tæt på omklædningsrummet og det er noget, som ofte sker. Vi talte om mange ting - også dokumentaren.

- Jeg tror ikke på, at nogen kan tvivle på min 'Barcelonismo' eller hvor meget jeg elsker klubben. Ingen kan tvivle når jeg siger, at jeg aldrig vil ødelægge klubbens image. Præsidenten ved det og alt er fint nu, fortalte Piqué.

Til trods for Piqués udmelding, så var hans deltagelse i hele sagen så negativ for mange tilhængere, at han blev svinet til på de sociale medier. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué om La Decision: Der er fred med præsidenten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder