Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-træner: Ikke sikkert vi kan holde på Rabiot

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 14. august 2018


PSG-træner: Ikke sikkert vi kan holde på Rabiot

Den franske midtbanespiller Rabiot er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Den catalanske storklub har fulgt den 23-årige franskmand længe, og han har også i flere sæsoner været på ønskelisten. FC Barcelona er dog aldrig nået til enighed med Paris Saint Germain om en aftale vedrørende stortalentet.

Den franske storklub er nemlig ikke meget for at slippe deres unge stjernefrø. Rabiot har dog sagt ned til en kontraktforlængelse med den franske klub. Det har skabt spekulationer, hvorvidt Rabiot er at finde i den franske hovedstad, når transfervinduet lukker inden længe.

I forbindelse med den franske storklubs første sæsonkamp i den franske liga mod Caen, kommenterede PSG-træner Thomas Tuchel på Rabiots situation i Paris Saint Germain. Her kunne han fortælle, at det er tvivlsomt, om den franske storklub kan holde på Rabiot.

- Jeg er ikke sikker på, om vi kan holde på ham. Det er egentlig op til ham selv. Hvis han gerne vil væk fra klubben, så kan vi ikke stoppe ham i det. Jeg synes dog, at han er en dygtig spiller, og jeg ser gerne, at han bliver her hos os, lød det fra Thomas Tuchel.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
PSG´s Rabiot stadig en mulighed for Barca
Avis: Adrien Rabiot afviser igen PSG
Tuchel: Rabiot må beslutte sig
PSG kan ikke holde Rabiot: Vil til Barca nu
Breaking: Barca enig med Adrien Rabiot


26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder