Annonce


Annonce

Annonce

Valverde om Suarez: Han ser god ud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. august 2018




Barcelonas træner, Ernesto Valverde, har, i et interview med ESPN, forsvaret sin udskældte angriber, Luis Suarez, efter at sidstnævnte har fortsat sin nedadgående formkurve, hvor præstationerne mildeste talt er under forventning.

Landsholdsspilleren fra Uruguay manglede kynisme i den spanske Super Cup-finale - og situationen var ligeledes den samme i Barcas 3-0 sejr over Boca Juniors onsdag aften.

Ikke desto mindre er Valverde ikke synderligt bekymret for sin udskældte angribers from.

- Luis ser skarp ud. Han er jo lige kommet tilbage på træningsbanen efter ferien, så han skal nok få sin hurtighed og form tilbage, sagde træneren.

- Han blev jo også kritiseret i starten af sidste sæson, fordi målene manglede. Men når Suarez først kommer igang, så bliver det svært at stoppe ham.

- Luis er en topscorer med en aggressiv spillestil i de målfarlige områder. Vi ved hvad han står for. Uanset om han scorer eller ej, så er han en fighter. Han har det i sig. Mål er kun et spørgsmål om tålmodighed og gåpåmod, sagde træneren til mediet.

Suarez havde heller ikke smurt støvlerne i starten af sidste sæson, hvor målene manglede - men endte alligevel med at score 31 mål i alle turneringerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde om Suarez: Han ser god ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder