Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: La Liga-kampe rykkes til USA

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 16. august 2018


Officielt: La Liga-kampe rykkes til USA

Spanien og USA har ikke så meget til fælles når det kommer til fodbold. Der er en kæmpe forskel på de to lande når det kommer til fodboldens verden, men nu melder La Liga, at man har indgået en 15-årig aftale med multinationale medieselskab Relevent Sports. Det melder La Liga på sin officielle hjemmeside.

Det betyder, at man allerede fra denne sæson kan se La Liga-kampe blive rykket til USA for at blive spillet. Det skal være med til at dyrke fodbolden i USA og Canada og projektet bliver kaldt 'LaLiga North America'. Selvom det kan lyde som en aprilsnar midt i august, så er det en reel aftale, som er blevet bekræftet.

Idéen er blandt andet skabt ud fra det billede, at VM 2018 havde spillere med fra samtlige af La Ligas klubber og i 2026 skal der spilles VM i Nordamerika. Den spanske liga skal øges i værdi for det amerikanske og canadiske publikum hvilket også indebærer fodboldaktiviteter for unge spillere, udvikling og læring for unge fodboldtrænere.

Dermed kan man altså komme til at se enten FC Barcelona eller Real Madrid spille en regulær spansk La Liga-kamp på amerikansk jord i denne sæson. Relevant er firmaet, som står bag International Champions Cup, som uden lige på kort tid har formået at tiltrække store klubber til forskellige lande og fyldt stadions op med tusindvis af tilskuere.

Håbet er, at man i løbet af årene kan øge antallet af La Liga-kampe på amerikansk jord.Læs også
La Liga opgiver ikke USA-kampe
Officielt: La Liga spilles ikke i USA
FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag
Runde 13 i La Liga er programsat
Barcelona kan trække fra i toppen af La LigaFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder