Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: La Liga-kampe rykkes til USA

La Liga: Af Mohammed Sayegh - 16. august 2018


Officielt: La Liga-kampe rykkes til USA

Spanien og USA har ikke så meget til fælles når det kommer til fodbold. Der er en kæmpe forskel på de to lande når det kommer til fodboldens verden, men nu melder La Liga, at man har indgået en 15-årig aftale med multinationale medieselskab Relevent Sports. Det melder La Liga på sin officielle hjemmeside.

Det betyder, at man allerede fra denne sæson kan se La Liga-kampe blive rykket til USA for at blive spillet. Det skal være med til at dyrke fodbolden i USA og Canada og projektet bliver kaldt 'LaLiga North America'. Selvom det kan lyde som en aprilsnar midt i august, så er det en reel aftale, som er blevet bekræftet.

Idéen er blandt andet skabt ud fra det billede, at VM 2018 havde spillere med fra samtlige af La Ligas klubber og i 2026 skal der spilles VM i Nordamerika. Den spanske liga skal øges i værdi for det amerikanske og canadiske publikum hvilket også indebærer fodboldaktiviteter for unge spillere, udvikling og læring for unge fodboldtrænere.

Dermed kan man altså komme til at se enten FC Barcelona eller Real Madrid spille en regulær spansk La Liga-kamp på amerikansk jord i denne sæson. Relevant er firmaet, som står bag International Champions Cup, som uden lige på kort tid har formået at tiltrække store klubber til forskellige lande og fyldt stadions op med tusindvis af tilskuere.

Håbet er, at man i løbet af årene kan øge antallet af La Liga-kampe på amerikansk jord.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Medie: Catalansk La Liga-derby i Miami
La Liga-kaptajner mødes: Siger nej til USA
La Liga vises ikke på TV - kun på ny tjeneste
La Liga: Her er datoerne for El Clásico
Officielt: Her er La Liga kampprogram 2018/2019


26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder