Annonce


Annonce

Annonce

Flere så Gamper-kampen end Madrid-derbyet

Nyheder - 17. august 2018




Onsdag aften blev der afvikles to fodboldkampe med en kæmpe betydning til forskel. Klokken 18.15 var det FC Barcelona som tog imod Boca Juniors i Gamper-kampen, hvor der er et trofæ på spil, men hvor det hele omhandler en venskabelig kamp.

Gamper-kampen er opkaldt efter FC Barcelonas stifter og er en årlig kamp, hvor klubben inviterer end modstander til Camp Nou til en festdag, hvor Barcelonas tilhængere for første gang i den nye sæson får lov til at se spillerne. Så der er tale om en festlig dag, hvor resultatet ikke har den styre betydning.

En time efter det opgør, blev det madrilenske derby spillet mellem Real Madrid og Atletico Madrid i den europæiske Supercup. En kamp, hvor en stor tittel er på højkant og hvor man ikke kan tillade sig at spare på energien eller trække sig i duellerne - vinderen får nemlig et prestigefyldt trofæ. Atletico Madrid vandt med 4-2 i forlænget spilletid efter 2-2 i ordinær spilletid.

Overordnet set er der slet ingen tvivl om, hvilken af de to kampe, der har størst betydning, men i Spanien var fodboldelskerne langt mere interesserede i at se FC Barcelonas kamp mod Boca Juniors. Hele 1,8 millioner mennesker så Barcelonas kamp i TV'et direkte fra Spanien mens 'kun' 1,2 millioner mennesker så det madrilenske derby. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flere så Gamper-kampen end Madrid-derbyet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder