Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barcelona mod Alavés

La Liga - 18. august 2018




FC Barcelona træder ind i La Liga 2018/2019 sent i aften når Alavés kommer forbi Camp Nou. Op til kampen har Ernesto Valverde kun Denis Suárez og Carles Alena skadet og har ellers siet et par spillere fra; Thomas Vermaelen, Paco, Samper og Munir.

De seks spillere hører ikke hjemme i gallaopstillingen og derfor har Valverde stort set frit valg på alle hylder og meget tyder på, at han stiller op i den formation, som han mener er den stærkeste. Og det er uden nogen af de nyindkøbte spillere, erfarer Marca.

FC Barcelonas forventede opstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Suárez og Dembélé

Selvom Dembélé har fået konkurrence i form af Malcom, så forventes han at være Valverdes foretrukne valg her i starten af sæsonen. Det gælder derfor om at vise sig fra sin bedste side, ellers står der folk i køen og venter på at chancen byder sig. Og Malcom har allerede vist hvilke kvaliteter han kan bidrage med.

Kampen sparkes i gang klokken 22.15 i aften og kan ikke ses i tv'et. Strive Sports har købt rettighederne til ligaen og man skal derfor have et abonnement hos dem for at kunne streame opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barcelona mod Alavés

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder