Annonce


Annonce

Annonce

Trupnyt: Luis Enrique udtager ikke Jordi Alba

Landskampe - 31. august 2018




Luis Enrique er ny landstræner for Spanien og i dag udtog han sin første trup til UEFA Nations League-kampene mod England og Kroatien. Her har han valgt at gå forbi Jordi Alba, som ikke skal i aktion for sit land i de to kampe.

Spaniens trup
De Gea, Kepa, Pau López, Carvajal, Azpilicueta, Albiol, Nacho, Ramos, Íñigo Martínez, Marcos Alonso, Gayá, Busquets, Sergi Roberto, Rodri, Saúl, Thiago, Dani Ceballos, Isco, Asensio, Morata, Diego Costa, Suso og Rodrigo.

Gerard Piqué har sagt stop på landsholdet og var derfor ikke en mulighed og det betyder altså at kun to Barcelona-spillere har fundet vej til den spanske landsholdstrup - Sergio Busquets og Sergi Roberto. Derudover har FC Barcelona Denis Suárez og Sergi Samper i truppen fra Spanien, men de kommer heller ikke i aktion.

Den 8. september er der kamp mod England i London mens kampen mod Kroatien afvikles i Elche.

Med til historien omkring Jordi Alba og Luis Enrique skal man huske på, at Jordi Alba hurtigt gjorde det klart, at Valverde er end bedre træner for venstrebacken end Luis Enrique var det. Alba bekræftede også at han nyder sin fodbold mere under Valverde end Enrique. Der kan være nogle interne problemer mellem de to - men naturligvis er det ikke noget, som Enrique gik i dybden med da han præsenterede sin trup - han tog udelukkende udgangspunkt i de spillere, som er udtaget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Trupnyt: Luis Enrique udtager ikke Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder