Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Sidste transferdag byder ikke på noget

Transfermarked - 31. august 2018




Natten til lørdag smækker transfervinduet i. FC Barcelona har for første gang siden 90'erne formået at komme ud af et sommertransfervindue med plus på kontoen, og selvom der var udsigt til endnu flere penge i pungen, så lader det til at der ikke sker noget her på sidste transferdag. Det erfarer Sport.

Rafinha har nemlig været det store spørgsmålstegn den seneste uge. Real Betis var oprigtigt interesseret i ham og de to klubber har længe forhandlet, men det ser ikke ud til, at man er kommet til enighed hvorfor Rafinha for nu bliver i FC Barcelona.

Det forlød ellers at Rafinha ville forlænge sin Barcelona-kontrakt og lade sig udleje til Real Betis, som samtidig ville få en købsoption på 25-30 millioner euro med i hatten, men andaluserne afviste. FC Barcelonas ønske var at få solgt Rafinha.

Lenglet, Arthur, Arturo Vidal og Malcom er alle kommet ind mens Iniesta, Deulofeu, Paulinho, Digne, André Gomes, Paco Alcácer, Yerry Mina, Marlon, Aleix Vidal, Douglas og Ortolà er smuttet fra klubben. FC Barcelona har brugt 131,9 millioner euro mens de har indtjent 137,7 millioner euro.

Valverde var længe interesseret i en backup til Jordi Alba, men det fik han ikke. Ledelsen arbejdede hårdt på at hente Rabiot eller Pogba til midtbanen, men heller ikke dette lykkedes. Derfor ser det ud til, at transfervinduet er smækket i og ingen spillere får lov til at komme eller gå i løbet af de kommende timer.

Desuden har Carles Alena endnu ikke fået et trøjenummer - om der pt. arbejdes på hans situation bag kulissen er ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Sidste transferdag byder ikke på noget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder