Annonce


Annonce

Annonce

Variabler: Flere penge til Liverpool for Coutinho

Transfermarked - 1. september 2018




Det var en kæmpe historie, da Liverpool endelig overgav sig og solgte Philippe Coutinho til FC Barcelona. Englænderne formåede at presse citronen og fik godt med penge for brasilianeren, som nu har rundet 25 officielle kampe for FC Barcelona.

Udover prisen på 120 millioner euro, så blev der også forhandlet variabler for 40 millioner euro hjem. Hvis samtlige variabler udløses, har Liverpool altså tjent intet mindre end 1,2 milliarder kroner på salget af Philippe Coutinho. Og den første variabel er allerede blevet udløst.

Således tjener Liverpool 5 millioner euro for hver gang Coutinho har spillet 25 officielle kampe for FC Barcelona indtil han når 100 kampe. Dermed vil FC Barcelona have betalt 20 millioner euro når Coutinho har rundet 100 kampe. Med de første 25 kampe rundet, har FC Barcelona altså overført 5 millioner euro til Liverpool.

Udover kampene, så findes der også variabler i FC Barcelonas kvalificering til Champions League frem til sæsonen 2022/2023. Skulle FC Barcelona vinde Champions League inden 2023, så modtager Liverpool yderligere 10 millioner euro.

Coutinho er blot 26 år og er hurtigt blevet en populær mand i FC Barcelona hvorfor det næppe bliver et problem at komme op på 100 kampe. FC Barcelona har købt godt ind i transfervinduet i håbet om at man kan nå til tops i Champions League og det vil altså også komme Liverpool til gode rent økonomisk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Variabler: Flere penge til Liverpool for Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder