FC Barcelona ydmygede Huesca: 8-2

Kampreferater - 2. september 2018

FC Barcelona tog søndag aften imod Huesca og det skulle vise sig at blive en fest - men først blev stadio noget stille, da gæsterne kom i front kort inde i kampen. Messi og co. var dog i hopla og uddelte en øretæve til oprykkerne fra Huesca.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Suárez og Dembélé

- 8-2 90+3' - Suárez

3' - MÅL!
- Oprykkerne fra Huesca med en drømmestart! Juan Hernandez sender bolden ind bag Ter Stegen og ryster Camp Nou!

8'
- Messi sender Dembélé afsted i et kontrastød, men franskmanden laver en sparkefinte for at snyde sin modstander og bolden stryger nærmest 20 meter væk og udover baglinjen.

10'
- Huesca har fuldstændig taget bolden til sig i de første 10 minutter. Barcelona har slet ingen kontrol på midtbanen og er i klar ubalance. God start fra gæsterne.

13'
- Suárez bryder ihærdigt fri i højre side af feltet og har egentlig god plads til at sparke, men han vælger en aflevering på tværs af det lille felt til Dembélé. Der kommer dog en Huesca-fod i vejen.

16' - MÅL!!
- Så er der udlignet, og selvfølgelig skulle det komme fra Messi! Han starter det selv med en kanonaflevering på tværs af banen til Alba, som finder Dembélé. Franskmanden lægger kuglen af til Coutinho, men han bliver presset og finder Rakitic, som straks sender den videre til Messi. Argentineren laver skudfinten og snyder flere mand før han trækker den over til højreskøjten, tager et træk videre ind mod mål og banker den i kassen til 1-1 via. stolpen.

19'
- Tæt på 2-1! Messi tiltrækker enorm opmærksomhed og spiller en god bold ud til en fri Dembélé, men han mister en træk og sender en forkølet afslutning afsted på en ellers god chance.

19'
- Rakitic med et skud fra distancen, men keeperen skubber til hjørnespark.

21'
- Forrygende arbejde af Umtiti. Tæt inde i feltet bruger han sin fulde styrke til at holde Gallar væk og lader Ter Stegen samle bolden op roligt - selvom situationen var ekstremt presset.

24' - MÅL!!
- Så er der scoret igen! Dembélé sender en perfekt bold i dybden til Alba, som har svært ved at finde en at spille til, men han når lige præcis i sidste sekund at sende bolden ind i det lille felt i bline, og så scorer Pulido selvmål ved at dirigere kulgne uheldigt ind bag sin egen keeper.

29'
- Dembélé tager et træk og skaber plads til at sparke. Bolden flyver i en smuk bue henover keeperen, men tager overliggeren.

41' - MÅL!!
- Luis Suárez gør det! Coutinho finder Alba i et af sine mange rates ned af fløjen. Backen sparker den fladt indover til Luis Suárez, som iskoldt sender bolden i mål. Efter et minut, hvor man afventede svaret fra VAR, blev målet godkendt. 3-1 til FC Barcelona!

43' - MÅL!
- Huesca slår straks tilbage. For anden gang er de oppe i Barcelonas felt og for anden gang scorer de. Piqué er ikke opmærksom på Gallar og Roberto kan ikke nå ind til ham. Gallar stikker benet ud og prikker bolden i mål til 3-2.

44'
- Coutinho og Alba linker godt op og Coutinho får en stor mulighed, men keeperen redder.

47'
- KÆMPE CHANCE! Coutinho vipper bolden ind i feltet, hvor Messi snyder offsidefælden. Han piller kuglen ned og kanonerer kuglen direkte ind i siden af hovedet på keeperen, videre over på stolpen og ud af spil. Tæt på!

48' - MÅL!!
- Så er alle tre angribere på tavlen! Luis Suárez sender en svær aflevering videre til Dembélé. Kuglen kører mellem to mand og lander hos Dembélé, som først ligner en mand, der ikke er sikker på, hvad han vil, så han sparker den knaldhårdt ind på stolpen og i mål til 4-2.

51'
- Suárez er alene igennem og forsøger at liste bolden under keeperen med ydersiden, men han får kun hjørnespark.

52' - MÅL!!
- Så står der 5-2 på Camp Nou! Messi vipper bolden ud i højre side af feltet, hvor Rakitic stormer ind og flugter den utageligt i kassen til 5-2.

54'
- KÆMPE chance til Roberto! Dembélé sender bolden ind i feltet. Den får lov at stryge hele vejen om til bagerste stolpe hvor Roberto står klar, men han formår ikke at træffe bolden ordentligt og den går ud til målspark.

57'
- Endnu en gigantisk chance! Coutinho kæmper sig alene igennem og trykker af, men keeperen redder med sin højre fod.

60'
- Endnu en stor mulighed går til spilde! Dembélé føler bolden indover til Piqué, som til trods for masser af plads og tæt på mål formår at styre kuglen uden om kassen.

61' - MÅL!!
- Så kom målet! Ter Stegen griber et indlæg og kaster bolden ud til Coutinho. Brasilianeren tager et par træk frem i banen og ser en kæmpe åbning i Huesca-forsvaret. Han sender bolden ned i rummet og finder Messi, som stormer mod mål og sikkert udplacerer keeperen og scorer til 6-2.

63' - ind-/udskiftning
- Umtiti pilles ud. Lenglet kommer ind.

71' - ind-/udskiftning
- Rakitic pilles ud. Vidal kommer ind.

76' - ind-/udskiftning
- Tredje sommersigning på banen. Busquets pilles ud. Arthur kommer ind.

77'
- Suárez nedlægges på kanten af feltet. Farlig mulighed.

78'
- Tæt på! Messi sender nærmest et vip afsted direkte på frispark, men kuglen sniger sig en halv meter forbi.

81' - MÅL!!
- Ydmygelsen fortsætter - 7-2 til FC Barcelona! Dembélé bryder bolden på egen banehalvdel og stormer frem. Han finder Messi, som tilfældigt får den igen efter en 1-2 med Vidal. Argentineren prikker bolden ind i feltet til Alba, som sikkert scorer til 7-2.

90'
- Tæt på et regulært drømmemål på Camp Nou! Vidal forsøger med et akrobatisk saksespark, men han rammer den skævt, men trods alt yderst flot, og bolden flyver over til Suárez, som header på mål, men forbi. Havde den været inden for rammen var målmanden ikke i nærheden af at nå tilbage og redde den.

90+1' - STRAFFESPARK!
- Piqué sender en bold i dybden til Suárez. Uruguayaneren får pludselig fart på, men bliver nedlagt af keeperen. Straffespark til FC Barcelona!

90+3' - MÅL!!
- Messi har mulighed for hattrick, men vælger at give bolden til Suárez, og han scorer sikkert til 8-2!

- FC Barcelona vinder stensikkert opgøret og henter derfor yderligere tre point. De har nu ni ud af ni point i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder