Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Forventede at blive udtaget for Spanien

Landskampe - 3. september 2018




Efter weekendens fodboldkampe er det nu tid til at UEFA Nations League bliver sparket i gang og her er Spanien placeret i det stærkeste felt. Den nye spanske landstræner Luis Enrique udtog for få dage siden sin trup til de kommende to landskampe og det var overraskende uden Jordi Alba.

Alba og Enrique havde et mindre udfald, da Enrique var cheftræner i FC Barcelona. Det kostede blandt andet spilletid til Alba, som siden ansættelsen af Valverde ikke har gemt sig bag busken. Backen gjorde det klart, at han nyder fodbolden mere under Valverde. Men om det interne problem har noget med Enriques Alba-fravalg at gøre, vides ikke.

- Jeg ville elske at være med i Spaniens trup, men det er op til træneren at tage en beslutning og den beslutning må jeg respektere, forklarede Jordi Alba efter gårsdagens storsejr hjemme mod Huesca, før han fortsatte:

- Jeg forventede ikke at blive valgt fra, men jeg forventede heller ikke at være en del af EM-holet i 2012, da jeg var i Valencia. Det afhænger ikke af mig om jeg bliver udtaget eller ej.

- På det professionelle plan har jeg ingen problemer med nogen. Det er en beslutning, som Enrique har taget og jeg ved ikke hvorfor jeg ikke blev kaldt op.

- Alt, som jeg kan sige er, at jeg har respekt for Enriques beslutning. Jeg gør det godt i Barcelona, som er mit job. Og hvis tingene fortsætter sådan, så må vi se, hvad det fører til, afsluttede backen.

Piqué har sagt stop på det spanske landshold mens Messi i samråd med Argentinas landstræner har valgt at droppe de kommende landskampe. Dermed får Piqué, Alba og Messi altså en pause og de kan nu se frem til næste kamp den 15. september ude mod Real Sociedad.

Da Jordi Alba kom på tavlen i aftes tog han hænderne op for øjnene. Straks blev der skrevet om, at det var en hilsen til 'blinde Luis Enrique', som åbenbart ikke kan se, at Alba gør det godt. Backen slog dog fast, at det var en jubelscene til sit barn og ikke havde noget med Enrique at gøre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Forventede at blive udtaget for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder