Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg var overrasket over Ronaldos skifte

Nyheder - 3. september 2018




Cristiano Ronaldo valgte i sommerens trasfervindue at forlade Real Madrid efter næsten 10 år. Efter forhandlinger med Juventus blev skiftet gennemført og han har nu spillet tre Serie A-kampe for det italienske storhold.

Lionel Messi har netop været til interview hos Catalunya Radio, hvor han fortæller sit syn på skiftet.

- Real Madrid er blandt de bedste hold i verden og de har en fantastisk trup, men det er klart, at med Ronaldos skifte er de ikke lige så gode. Omvendt gør det Juventus til en af favoritterne til at vinde Champions League.

- Det overraskede mig, at han skiftede. Jeg forestillede mig ikke at han ville forlade Real Madrid eller skifte til Juventus. Der var mange hold, som ville have ham. Det var en overraskelse; men han er skiftet til et godt hold, fortæller Messi.

Om Champions League
- Det er tid til at vinde Champions League igen. Vi er blevet slået ud i kvartfinalen i de seneste tre sæsoner. Sidste sæsons resultat i Rom gjorde virkelig ondt, men vi har en rigtig god trup og vi kan kæmpe for trofæet i denne sæson.

Om Arthur
- Jeg kendte ikke meget til Arthur før han skiftede, men han minder meget om Xavi.

- Han er sikker på bolden og altid til rådighed på banen. Han har en stil som minder som spillere, der kommer fra La Masia. Han spiller i små rum og mister sjældent bolden. Han er hurtigt kommet ind på holdet.

Om de mange penge i fodbolden
- I dag er der klubber med mange penge og spillerne skifter på grund af det. Spillere ender op hvor pengene er. Tiden har ændret sig og klubejere er multi-millionære.

- Før ville alle spille for Barcelona eller Real Madrid, som var de bedste, men i dag er alt tættere og der er ikke stor forskel på holdene længere. Manchester City, PSG, Real Madrid, Bayern og de italienske rører på sig.

Om sin egen fremtid
- Jeg tænker kun på de år, jeg har i mig endnu.

- Når øjeblikket kommer, så tager jeg beslutningen. Jeg vil spille til min kontrakt udløber og så må vi se, om jeg fortsætter eller ej. Det bekymrer mig slet ikke lige nu. Men klubben kan være rolig (hvis jeg skifter) så længe de fortsætter med at hente spillere fra La Masia og køber godt ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg var overrasket over Ronaldos skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder