Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viralt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. september 2018


Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viralt

Lionel Messi får ikke muligheden for at fylde sit trofæ-skab op med endnu en personlig titel, nu når argentineren som bekendt ikke er med i kapløbet om FIFA Best Player of the year-hæderen i år.

Superstjernen, som oftes bilver betegnet som værende historiens bedste fodboldspiller, er nemlig ikke iblandt de tre kandidater, som jo består af Cristiano Ronaldo, Luka Modric og Mohamed Salah - et resultat som har skabt stor debat blandt troldmandens fans og holdkammerater, samt blandt journalister og tidligere stjerner.

For hører Europas største målscorer, som endda var hovedårsagen til FC Barcelona trofæer i ligaen og pokalturneringen, ikke hjemme blandt de bedste ?

Ingen i den spanske liga har været mere afgørende for sit hold end argentineren, som jo har været den direkte årsag til at den catalanske storklub har været så dominerende i Spanien.

Også den engelske legende, Gary Lineker, som jo er stor Messi-fan, fik udtrykt sig klart og tydeligt, da englænderen besvarede et tweet fra en journalist på Twitter - et opslag som fortsat deles i alle retninger på det sociale medie.

- Hvis prisuddelingerne oprigtigt omhandlede den bedste spiller i verden, så havde Messi vundet den hvert år, skrev Lineker.

Læs udtalelserne fra Lineker herunder

Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viraltLæs også
Video: Messi hyggede sig med Salt Bae
Messi lader batterierne op i Dubai
Dommeren noterede fejlagtigt Messi for en udligning
Messi nærmer sig Pelés utrolige rekord
Messi talte med Valverde om MalcomFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder