Annonce


Annonce

Annonce

Vives: Messi er historiens bedste spiller

Nyheder - 6. september 2018




FC Barcelonas talsmand mødte i går op til et pressemøde og kom forbi flere emner. Blandt andet Messis fravalg hos FIFA's The Best-pris, hvor Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Luka Modric er de tre finalister. Her følger Vives udtalelser fra gårsdagens pressemøde.

Messi
- Vi er ikke i tvivl. Lionel Messi er verdens og historiens bedste fodboldspiller. Han viser det i alle kampe, som han spiller, og vi lægger ingen værdi i de individuelle priser; vi ser hvem Messi er og han har ikke behov for at vinde en pris for at bevise, at han er den bedste.

Kampen mod Girona i USA
- Det er ikke officielt endnu, men hvis det sker og det bliver programsat, så vil vi ikke indsige noget.

Vidals mulige skade
- Vi har ikke modtaget nogen skadesrapport for ham. Han er sammen med landsholdet lige nu, men da han gennemgik lægetjek hos os fandt vi ud af, at han var 100% klar efter sin knæskade.

Er der flere penge efter sommerens indkøb?
- Den økonomiske situation i klubben er fantastisk. Ledelsen har modtaget rapporten og Oscar Grau og Enrique Tombas vil uddybe på et andet tidspunkt.

Piqué og hans bøder
- Hans situation er ikke blevet diskuteret internt i klubben. Det er en del af hans privatliv og som klub vil vi ikke blande os ind i spillernes privatliv, medmindre de beder om hjælp.

Det samme skete for Salah og han blev straffet af Liverpool
- Vi respekterer Liverpools beslutning for deres håndtering af Salah, men det, som skete med Piqué er privat og som klub vil vi ikke blande os ind i spillernes privatliv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vives: Messi er historiens bedste spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder