Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Jeg vil blive i Barca resten af min karierre

Nyheder - 7. september 2018




Jordi Alba er ikke udtaget til det spanske landshold og han havde derfor god tid til at deltage i et interview med Televisión Española. Her fortalte han blandt andet at hans intention er at blive i FC Barcelona til at han stopper sin aktive fodboldkarriere.

- Min intention er at blive i Barcelona resten af livet. Jeg håber, at jeg kan gå på pension i Barcelona.

Jordi Albas kontrakt løber frem til 2020, men der er allerede nu snak om, at FC Barcelona er i gang med at tilbyde ham en kontraktforlængelse.

Mere fra Jordi Alba
- Det er trænerens beslutning (om Alba bliver udtaget til landsholdet). Uanset om man kan lide det eller ej, så skal man acceptere det. Jeg vil give mit bedste for min klub og mit landshold, hvis jeg bliver ringet op.

- Jeg har forbedret mig meget henover de seneste par år. Jeg har ramt et godt niveau; jeg er modnet som spiller og det er nødvendigt i en klub som Barcelona.

- I 2014 begyndte skaderne at melde sig, men jeg besøgte klubbens diætist og gennem hans råd har jeg formået at holde skaderne bag mig, forklarede Jordi Alba.

Senest Jordi Alba var skadet var i 2016. Her døjede han med tre skader; alle sammen i låret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Jeg vil blive i Barca resten af min karierre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder