Suárez brillerede i Uruguays 4-1-sejr

Landskampe - 8. september 2018

Luis Suárez spillede en udmærket kamp mod Huesca for en lille uges tid siden, da FC Barcelona vandt med 8-2. Natten til lørdag var Luis Suárez igen i aktion - denne gang for Uruguay mod Mexico i en venskabskamp.

Mexico startede som lyn og torden og det lignede hurtigt en kamp, hvor Uruguay ville få ørerne i maskinen, men det viste sig at gå den anden vej, da mexicanerne var ufatteligt uskarpe foran Uruguays mål. Efter 22 minutter steg Gimenez op på et hjørnespark og pandede kuglen hårdt i kassen til 0-1 på måltavlen.

Raul Jimenez udlignede fra pletten bare tre minutter senere. Syv minutter senere blev der så dømt frispark til Uruguay et godt stykke uden for feltet. Luis Suárez gik til bolden og hamrede den direkte i mål til 1-2. 10 minutter senere var han på pletten igen, da han vippede et straffespark et nettet til 1-3.

Mexico virkede ikke lige så aggressive og mistede lidt pusten som kampen skred frem og efter en time blev kampen endegyldigt lukket, da Maximiliano Pereira headede bolden i mål efter et fremragende afleveringer af Suárez bagom støttebenet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder