Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez brillerede i Uruguays 4-1-sejr

Landskampe: Af Mohammed Sayegh - 8. september 2018


Suárez brillerede i Uruguays 4-1-sejr

Luis Suárez spillede en udmærket kamp mod Huesca for en lille uges tid siden, da FC Barcelona vandt med 8-2. Natten til lørdag var Luis Suárez igen i aktion - denne gang for Uruguay mod Mexico i en venskabskamp.

Mexico startede som lyn og torden og det lignede hurtigt en kamp, hvor Uruguay ville få ørerne i maskinen, men det viste sig at gå den anden vej, da mexicanerne var ufatteligt uskarpe foran Uruguays mål. Efter 22 minutter steg Gimenez op på et hjørnespark og pandede kuglen hårdt i kassen til 0-1 på måltavlen.

Raul Jimenez udlignede fra pletten bare tre minutter senere. Syv minutter senere blev der så dømt frispark til Uruguay et godt stykke uden for feltet. Luis Suárez gik til bolden og hamrede den direkte i mål til 1-2. 10 minutter senere var han på pletten igen, da han vippede et straffespark et nettet til 1-3.

Mexico virkede ikke lige så aggressive og mistede lidt pusten som kampen skred frem og efter en time blev kampen endegyldigt lukket, da Maximiliano Pereira headede bolden i mål efter et fremragende afleveringer af Suárez bagom støttebenet.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Luis Suárez vs Cristhian Stuani
Medie: Barca vil erstatte Suárez med Firmino
Statistik: Suarez er tre mål fra milepæl
Officielt: Denis Suárez er klar igen
Officielt: Messi og Suárez blandt finalisterne


26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder