Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti og Dembélé vandt mod Cillessens Holland

Landskampe - 10. september 2018




Frankrig tog i aftes imod Holland i UEFA Nations League og her handlede det for begge mandskaber at komme godt fra start i gruppen. Som regel ville der på dette tidspunkt være tale om en venskabskamp, men Nations League-formatet gør kampene langt mere spændende.

Samuel Umtiti spillede hele kampen for Frankrig mens Jasper Cillessen gjorde det samme for Holland. Ousmane Dembélé kom en med bare et enkelt ordinært minut tilbage og nåede aldrig at sætte sit præg på kampen.

Kylian Mbappé sørgede for 1-0 efter et lille kvarters spil efterfulgt af fine chancer i begge ender. Spændingen i kampen var tydelig og tilhængerne levede sig ind i opgøret, da der var tre point på spil. Holland lod sig ikke slå ud og efter lidt mere end en time kunne Ryan Babel afslutte et godt hollandsk angreb ved at score til 1-1.

Frankrig kæmpede sig dog tilbage og bare 10 minutter senere smækkede Mendy et indlæg ind i boksen, hvor Olivier Giroud flugtede bolden ind bag Cillessen til slutresultatet 2-1. Det var sidste landskamp for spillerne i denne omgang og de rejser nu hjem til deres respektive klubber.

FC Barcelona-emnet Frenkie de Jong spillede hele kampen mod Hollands midtbane og gjorde rigtig god figur. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti og Dembélé vandt mod Cillessens Holland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder