Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pep: Jeg vil tilbage til Barcelona en dag

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. september 2018


Pep: Jeg vil tilbage til Barcelona en dag

En af FC Barcelonas mest elskede og succesrige fodboldtrænere, Pep Guardiola, ønsker at vende hjem til Camp Nou og FC Barcelona en dag i fremtiden - for og træne Barcas B-hold.

Guardiolas første skridt i trænerkarrieren startede i 2007, da Barcas ungdomshold fik glæde af den tidligere topspiller inden senior-karrieren, udenfor kridt-stregerne, for alvor tog fart i 2008 - hvor den taktiske træner nu anses for at være iblandt verdens bedste.

Pep førte Barca til 14 trofærer på blot fire sæsoner, hvorefter han skiftede tilværelsen ud med et liv i Tyskland og Bayern München, hvor den catalanske træner foldede sig ud i yderligere tre sæsoner.

Efter sin tredje sæson i spidsen for engelske Manchester City, er Guardiola begyndt at tænke lidt på sin fremtidige karriere.

- Mine hold skal spille på min måde, sagde Pep til Jorge Valdano, da han deltog i en spørgerunde for nyligt på Valdano Universitetet i Spanien.

- Jeg slutter af hvor jeg startede. Mine sidste år som træner bilver med ungdomsholdene, hvor det forhåbentligt bliver med FC Barcelona, forklarede Pep efter sigende, ifølge mediet Eurosport.

Pep Guardiolas trænerevner og menneskelige kompetencer anses for at være indbegrebet af moderne topfodbold, hvor den strategiske succestræner stadig har en enorm popularitet hos sin tidligere klub, Barcelona.


Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Guardiola: Umuligt at træne Barcelona igen
Guardiola: Iniesta hjalp mig
Medie: Guardiola vil indløse Umtitis klausul
Guardiola: Barcelona er favoritter i CL
Piqué ønsker Guardiola-mandskab i CHL-finalen


26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder