Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Ter Stegen er verdens bedste målmand

La Liga - 16. september 2018




FC Barcelona har på to sæsoner hentet to sejre på Anoeta, Real Sociedads hjemmebane, og det er flere sejre end de syv tidligere cheftrænere i klubben. Anoeta har været et helvede for FC Barcelona, men sidste sæson vendte de 2-0 til 2-4 og i går vendte de 1-0 til 1-2.

Det var blandt andet på Marc-André Ter Stegens to fantastiske redninger ved stillingen 1-0, at FC Barcelona kunne vinde kampen. Barcelona-forsvaret var pivringe gennem samtlige 90 minutter og Real Sociedad kunne sagtens have ført med 3-0, men Ter Stegen snuppede to kæmpe muligheder og kort efter scorede Suárez og Dembélé så der stod 1-2 på måltavlen.

- I første halvleg var vi ikke på vores normale niveau; de kom frem én gang og scorede og valgte så at forsvare efterfølgende. Det var virkelig hårdt at bryde op.

- Men alt ændrede sig efter pause, da vi kom bedre med og de kun kunne angribe på kontrastød. Det til trods, så krævede det en stor præstation af Ter Stegen at forhindre Real Sociedad i at udbygge deres føring.

- For mig er han verdens bedste målmand og han reddede os.

Jordi Alba knyttede også en kommentar til muligheden for at spille mod Girona i USA i stedet for Spanien. En mulighed, som har fået ekstremt mange negative bemærkninger, men som ser ud til at blive en realitet, da La Liga, Barcelona og Girona alle har anmodet om muligheden.

- Det er en beslutning, som klubben skal sørge for. Ingen har talt med mig om det, men måske er der blevet talt til vores kaptajner. Det er en lang tur og jeg tror, at Gironas fans hellere vil spille på deres egen bane. Men der er ikke så meget jeg kan gøre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Ter Stegen er verdens bedste målmand

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder