Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Derfor blev Dembélé erstattet af Vidal

La Liga - 16. september 2018




FC Barcelona var på banen mod Real Sociedad i går og var på forhånd klar over, at det krævede en stærk præstation for at hente de tre point. Nærmest planmæssigt kom catalanerne bagud med 1-0, men i anden halvleg fik de vendt opgøret og sikrede sig de tre point.

Luis Suárez gjorde det til 1-1 mens Ousmane Dembélé blev matchvinder med sit mål til 1-2. Efter 77 minutters spil måtte Dembélé dog forlade banen og han fik dermed ikke lov til at spille kampen færdig. Arturo Vidal kom i stedet på banen og det skabte ikke meget glæde blandt catalanske tilhængere, da flere mente, at Valverde ville forsvare sin føring fremfor at angribe, score mål og udbygge sin føring.

- Du spørger kun til den udskiftning? Ikke de andre? Der var 15 minuter tilbage og de ramte os på kontrastød. Jeg ville styrke midtbanen ved at sende Vidal ind. Vi vandt kampen og det er det, som tæller.

- Vi har lige vundet en svær kamp, og her sidder vi og taler om en udskiftning, kom det irriteret fra Valverde, som slog fast, at han ikke læser kritikken, som er rettet mod ham.

Kritik, udskiftning eller noget tredje, så vandt FC Barcelona sæsonens fjerde ligakamp ud af lige så mange og topper nu La Liga med maksimum point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Derfor blev Dembélé erstattet af Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder