Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Vil være bedre til at sparke straffespark

Nyheder - 16. september 2018




Lionel Messi har haft sine problemer når han skal sparke straffespark, men han er ikke bange for at erkende, at han skal være bedre fra pletten når chancen fremadrettet byder sig. Til en lokal radiostation denne weekend fortæller han om det - citeret af Barcelona selv.

- Om der er en ting, som æder mig indefra? Jeg vil gerne være mere effektiv på straffespark. At øve sig på straffespark er ikke det samme som at tage dem i kampene, fortæller Messi og taler videre om andre emner:

- Jeg kan lide at se fodbold; jeg ser alt, jeg kan komme til. Jeg forsøger at følge vores egen liga og fodbolden i Argentina, men generelt ser jeg lidt af hvert.

- Iniesta og Xavi er unikke, de er her ikke længere, men vi har samme stil. De satte mere farve på vores spil og sørgede for mere boldbesiddelse.

- Jordi Alba kender mig til perfektion; han ved altid hvornår jeg vil spille ham bolden. Jeg har et specielt bånd til ham. Luis Suárez bringer en masse til mig og resten af holdet. Han fører an i presspillet og giver os alle styrke.

Messi og Barcelona er tilbage på banen tirsdag aften når de i Champions League tager imod PSV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Vil være bedre til at sparke straffespark

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder