Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Derfor lavede jeg en dokumentar

Transfermarked - 17. september 2018




Sommerens helt store transferhistorie spredte sig fra Spanien, da FC Barcelona var klar til at købe Antoine Griezmann fri fra sin kontrakt i Atletico Madrid. Franskmanden var splittet og overvejede sine muligheder længe før han til sidst besluttede sig for at blive i Atletico Madrid.

Han valgte dog at fortælle om sit valg gennem en dokumentar, som blev sendt på spansk TV. Her viste han hvor svært en fodboldspiller har det, når han skal tage en stor beslutning. Nu har Griezmann talt ud om hele dokumentar-sagen.

- Jeg blev ikke i Atletico Madrid på grund af penge; penge er ikke det vigtigste for mig. Jeg blev i Atletico Madrid fordi jeg er ønsket her, de giver mig kærlighed selvom jeg var irriteret på tilhængerne i den sidste hjemmekamp i sidste sæson, det kan man se på billederne, fortæller Griezmann ifølge Diario AS og følger op:

- Men jeg forstår tilhængerne fordi meget er blevet sagt. Jeg har ikke talt ud fordi jeg har ønsket at holde fokus på fodbolden. Man lærer fra alt. Men at jeg blev på grund af pengene? Nej, så havde jeg skiftet til Kina. Jeg er glad i Atletico Madrid: Jeg har en træner som ønsker mig og giver mig selvtillid og jeg har holdkammerater, som tror på mig. Og tilhængerne ønsker mig - det så jeg i sæsonens første hjemmekamp.

- Jeg vidste, at der ville være gode og dårlige kommentarer om dokumentaren fordi det var en ny måde at gøre det på. Men det var noget, som jeg ønskede at vise, så folk ikke tænker, at det, at tage en beslutning, er lige så let som at tygge tyggegummi. Det er ikke let. Det var vigtigt; en beslutning for fremtiden - ikke bare ét år, men fire eller fem år.

- At sige nej til Barcelona viser hvor stor Atletico Madrid, Cholo (træneren) og holdkammeraterne er. Jeg har tiltro til dem. Hvis det ikke var godt, så havde jeg skiftet, men jeg har tiltro til min træner, klubben og holdkammeraterne. Jeg vil hjælpe dem med at vokse og jeg tror på, at de kan hjælpe mig med at vokse. Vi giver hinanden en masse og alt er positivt i forhold til at tage skridtet videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Derfor lavede jeg en dokumentar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder