Annonce


Annonce

Annonce

Statistik: Suarez er tre mål fra milepæl

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. september 2018




Den til tider udskældte sydamerikanske Barca-stjerne, Luis Suarez, er meget tæt på at skrive sig ind i de catalanske historiebøger som en af de fem største målscorer i klubben nogensinde - ifølge mediet SPORT.

Den tidligere Liverpool-angriber nåede nemlig op på 155 mål i lørdagens kamp mod Real Sociedad - som dermed betyder at bomberen fra Uruguay kun er tre mål fra en placering iblandt de fem største målslugere i klubben.

Top-fem topscorer for FC Barcelona ser således ud

Lionel Messi (556)
César (232)
Kubala (194)
Samitier (184)
Josep Escolá (158)

Statistikken taler sit tydelige sprog. Barca-bomberen er på vej til at overtage pladsen fra den forhenværende Barca-anfører, Josep Escolá, som jo har scoret tre mål mere end Suarez (158).

Hovedpersonen selv er naturligvis både stolt og glad for sine mange mål for catalanerne.

- Det ville være stort for mig at opnå en plads i Barcas historiebøger. Det er noget som jeg aldrig har turde drømme om, hvis jeg skal være helt ærlig.

- Alle som kender mig, ved at jeg altid har drømt om at spille for Barca. At score så mange mål for klubben, at jeg nu er i betragtning til denne fine placering, er fuldstændig forbløffende, sagde den giftige angriber til mediet SPORT. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Statistik: Suarez er tre mål fra milepæl

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder