Umtiti-rødt og Messi-hattrick i sejr over PSV: 4-0

Champions League - 18. september 2018

FC Barcelona åbnede Champions League her til aften, da de hjemme på Camp Nou mødte PSV. Lionel Messi åbnede kampen efter en halv time med et forrygende frisparksmål og selvom spillet langt fra var på toppen, så vandt Barcelona. Umtiti så rødt i anden halvleg.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Suárez og Dembélé

- 1-0 32' - Messi
- 2-0 75' - Dembélé
- 3-0 77' - Messi
- 4-0 87' - Messi

14'
- God chance til PSV's Steven Bergwijn, som tager chancen med et hårdt skud, men bolden går forbi Ter Stegens mål.

16'
- Flot aflevering af Coutinho som finder Messi, men argentinerens forsøg går over mål.

20'
- Kanon aflevering af Messi ind i feltet til en umarkeret Suárez, men uruguaneren skyder i sidenettet.

31'
- Flot løb af Dembélé, som brager forbi to mand og bliver nedlagt på kanten af feltet af den tredje mand. God mulighed til Barcelona.

32' - MÅL!!
- Messi går til bolden og sender den helt op i hjørnet til 1-0! Fremragende frisparksmål!

33'
- Dembélé med en ny, god aktion! Han stormer ind i feltet og når først på en aflevering, som han vipper ind foran mål til Rakitic, men en forsvarsspiller når lige præcis at prikke den for fødderne af kroaten.

35'
- Suárez tager chancen nærmest fra midtbanen, men keeperen får reddet bolden - før den gik til målspark. Præcisionen var ikke god nok for Suárez.

41'
- Jordi Alba med godt spil, men hans afslutning giver ingen problemer.

57'
- TÆT PÅ 2-0! Coutinho trækker ind i feltet og fyrer skuddet af, men keeperen får lige lappen på og vipper bolden ud til hjørnespark.

60'
- Frispark på kanten af feltet til FC Barcelona. Suárez bliver nedlagt.

61'
- Messi går til bolden, men han har ikke samme præcision som tidligere i kampen.

62'
- PSV svarer igen med et godt angreb. PSV får masser af tid af Piqué, som bare står på samme position og giver PSV plads. Det giver mulighed til Jose Angel Esmoris Tasende, som trykker af, men Ter Stegen redder.

68'
- Fremragende spil af Messi og Coutinho, men straks som Suárez modtager bolden, ødelægger han opspillet. Han er heldig, at bolden falder ned for hans fod - han skyder til den, og kan se overliggeren redde.

72'
- Igen ødelægger Suárez et lovende opspil. Han modtager den ind i feltet og har tid til at trykke af, men vælger at lægge den af, men formår slet ikke at få præcision på afleveringen og PSV samler let op.

75' - MÅL!!
- DEMBÈLÈ TIL 2-0! Forrygende mål! Coutinho finder Dembélé, og med ét træk snyder han to mand, trækker ind i feltet og fra kanten af feltet udplacerer han keeperen og scorer til 2-0. Fantastisk flot mål!

77' - MÅL!!
- Så står der 3-0! Messi tager fuldstændig keeperen på sengen. Rakitic vipper bolden ind i feltet, hvor Messi kommer stormende - han vælger på utrolig vis at sparke første gang, og keeperen kan kun se til mens bolden glider i mål til 3-0!

79' - RØDT KORT!
- Umtiti dummer sig. Med stillingen 3-0 vælger han at stå direkte i vejen for sin modstander og får sit gule kort nummer to. Ufattelig dumt når der i forvejen står 3-0.

81' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Lenglet kommer ind.

83' - ANNULLERET MÅL!
- PSV spiller Barcelona fuldstændig tynde og scorer, men annulleret for offside.

83' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Vidal kommer ind.

87' - MÅL!!
- Hattrick af Messi! Arthur finder Suárez, som med en genial aflevering sender den videre ind i feltet til Messi, som brager kuglen i kassen til 4-0.

- FC Barcelona vinder - trods alt - overlegent med 4-0 og er dermed startet godt i Champions League. Næste modstander i turneringen er Tottenham på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder