Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2018


Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

Nicolas Tagliafico. Navnet klinger ikke voldsomt for den almene Champions League-fan. Den unge Ajax-stjerne var i højt humør efter hollændernes 3-0 hjemmesejr over AEK Athen - hvor forsvarsspilleren nu haler ind på Messi, ifølge spilleren selv.

Den hollandske storklub sled sig til en komfortabel sejr over de græske mestre, hvor Ajax-forsvareren, meget usædvanligt, scorede to mål i samme kamp for sin klub.

Nicolas Tagliafico, som jo i lighed med Lionel Messi, også er fra Argentina, var naturligvis både glad for stolt efter sine to scoringer i Champions League - scoringer som blev krydret med et par jokende og lettere sarkastiske kommentarer, da UEFA.com fik interviewet talentet.

- Jeg ved ikke om Messi kiggede med, men jeg har altså næsten scoret ligeså mange mål som ham, sagde en smilende dobbelt-målscorer til UEFA.com.

- Mit første mål var det vigtigste, fordi det åbnede kampen. Mit andet mål var ret heldigt, hvis jeg skal være helt ærlig.

- Der er ingen nemme kampe i Champions League. Vores træner opfordrede os til at fortsætte med at spille vores sædvanlige spil. Det gjorde udfaldet, forklarede den stolte argentiner til mediet.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement
23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder