Annonce


Annonce

Annonce

Monchi: Jeg tænker ikke på Barca-rygterne

Nyheder - 20. september 2018




AS Romas sportsdirektør Monchi har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Rygterne tog i den grad til da han var i Sevilla, da han formåede at sammensætte et stærkt hold og hente dygtige spillere ind til ingen penge.

Hans kompetencer kan man bruge i FC Barcelona og derfor har klubben længe holdt øje med ham, men det var AS Roma som fik fingrene i ham og til trods for at Eric Abidal gør et godt stykke arbejde i Barcelona, så er der fortsat interesse for Monchi, som i programmet 'El Partidazo' har kommenteret rygterne.

- Jeg vil ikke tale om ting, som ikke giver mening; som f.eks. et tilbud fra Barcelona. Jeg taler om nutiden og jeg bekymrer mig ikke om andet end dag-til-dag arbejdet samt de år jeg har tilbage af min kontrakt med Roma, forklarede han.

Monchi fik faktisk snøret en handel med Bordeaux om Malcom i sommers, men i sidste øjeblik kom FC Barcelona ind i kampen og sikrede sig den offensive spiller. Roma havde allerede booket et fly, tilhængerne stod klar i lufthavnen og alt var på plads - bare ikke underskriften på kontrakten hvorfor Malcom var i sin fulde ret til at hoppe fra. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Monchi: Jeg tænker ikke på Barca-rygterne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder