Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid må måske undvære Isco til El Clasico

El Clasico - 26. september 2018




Isco er ude i en måneds tid efter at en blindtarmsbetændelse har krævet en operation, det melder Real Madrid. Om netop en måneds tid venter El Clásico på Camp Nou og det kan blive uden deltagelse fra din finurlige spanier.

Når FC Barcelona og Real Madrid mødes går verden i stå mens der nøjes bliver fulgt med i kampens 90 minutter. Det kan ske, at Isco slet ikke får lov til at rejse med til Barcelona på grund af sin operation. Han misser desuden Madrid-derbyet og vil helt sikkert gøre livet lettere for Barcelona hvis man ikke er med i El Clásico.

Hos FC Barcelona er der ingen skader i øjeblikket efter at Carles Alena, Denis Suárez, Sergi Samper og Malcom alle har fået det grønne lys inden for få uger. Dermed har Ernesto Valverde sin fulde trup til rådighed før man går ind i et hæsblæsende oktober.

Udover tvivlsomme Isco, så er Dani Carvajal hos Real Madrid ude med en mindre skade og forventet at være klar til weekenden efter som at han sidder over dagens kamp mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid må måske undvære Isco til El Clasico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder