Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Puyol: La Liga er det vigtigste trofæ

La Liga - 29. september 2018




Carles Puyol er efterhånden blevet 40 år, men han elsker stadig fodbold lige så meget som da han var aktiv i FC Barcelona, hvor han oftest blev nævnt som hjertet på holdet mens Xavi var hjernen. I et nyligt interview forklarer den tidligere FC Barcelona-kaptajn, at La Liga er det vigtigste trofæ.

Real Madrid vandt kun Champions League i sidste sæson og deres måde at gøre det på var aldrig gået i FC Barcelona, forklarer han.

- Barcelona har altid kæmpet for alle trofæer, men hvis Barcelona havde en sæson som Real Madrids, så ville de være døde.

- Real Madrid fokuserede kun på Champions League, de spillede plat eller krone. Sådan noget kan du ikke gøre i Barcelona; der finder du en helt anden mentalitet.

- Det forventet, at Barcelona vinder hver eneste uge og hvis de taber bare én gang, så er medierne over dem.

- Der skal kæmpes for alle titler, sådan er det. Men hvis du skal vælge mellem Champions League og Copa del Rey, så vælger du Champions League. Men over alle trofæer er La Liga, som er yderst vigtig, forklarer Puyol.

La Liga beviser dit værd over 38 kampe mens Champions League spilles over 13 kampe hvis du formår at tilkæmpe dig en plads i finalen. Puyol er altså ikke i tvivl om, at La Liga er vigtigst, men at man aldrig må tage for let på det i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Puyol: La Liga er det vigtigste trofæ

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder