Annonce


Annonce

Annonce

Piqués værste uge som Barcelona-spiller

Nyheder - 30. september 2018




At spille en dårlig fodboldkamp kan ske for alle fodboldspillere, og det kan også være to kampe i træk. Men når man spiller tre dårlige kampe mod mandskaber, som klart er under ens eget niveau, så må spørgsmålet lyde: Hvad sker der?

Gerard Piqué har i årevis været fast mand på FC Barcelonas mandskab, men i løbet af den seneste uge, hvor Barcelona forventede 9 point men kun fik 2, peger pilen blandt andet på Piqué - selvom han absolut ikke er eneste mand der skal stå for skud.

Forsvarsspilleren har gang på gang fejlet i de tre seneste kampe, som egentlig var startskuddet til en hæsblæsende måned med storkampe på programmet. Her var det forventet, at Girona, Leganés og Athletic Bilbao skulle køres over så man kunne samle selvtillid inden de store kampe. Situationen er dog omvendt: Selvtilliden har lidt et ordentligt knæk efter de seneste tre kampe.

Valverde har på ingen måde været handlestærk og har på intet tidspunkt formået at vinde med sin taktik. Barcelona har spillet tre nærmest identiske kampe selvom man har mødt tre modstandere med vidt forskellige spillestile. Det tyder mere på, at Valverde ikke for alvor går op i hvem man møder, men mere at han bare vil have et resultat. Og det har fejlet på det groveste. Girona, Leganés og Athletic Bilbao skal man kunne slå når man hedder FC Barcelona.

Girona-kampen
2-2 på Camp Nou fik den lille nabo fra Girona hvilket er et gigantisk resultat for dem. Men for FC Barcelona var det en kæmpe skuffelse. Ved det første mål var Piqué alt for arrogant i sin måde at erobre bolden og derfor kunne Stuani komme Piqué i forkøbet og erobre bolden hvorefter han satte bolden i mål. Ved Gironas andet mål var Piqué ekstremt langsom i løbeduellen med Portu og hans tackling gjorde blot at bolden lå perfekt for Portu, som dog brændte på Ter Stegen. Returen smaskede Stuani i netmaskerne.

Leganés-kampen
En høj bold blev slået over i Sergi Robertos side, som var i løbeduel. Umtiti havde sin mand inde på midten og i venstre side havde Vermaelen sin mand. Den eneste, som luntede tilbage og ikke dækkede sin mand var Piqué. Og derfor kunne El Zhar let løbe sig fri og pande bolden i mål. Kort efter mistede El Zhar bolden og man skulle tro, at Piqué havde den under kontrol, men han mistimede sin clearing og sendte bolden direkte i fødderne på Oscar Rodriguez som let scorede.

Atheltic Bilbao-kampen
Der er flere fejl ved Athletic Bilbaos forsvar, men hvis Piqué havde været vågen, kunne han have spillet Oscar de Marocs offside, men Piqué var for langsom i sin opfattelse og ophævede derfor offsiden således Bilbao kunne komme i front.

Piqué har uden tvivl haft tre ekstremt dårlige kampe og det kommer enten på det absolut bedste tidspunkt eller det værst tænkelige tidspunkt. Der venter nemlig udelukkende topkampe i oktober måned og her må man håbe, at han nu har fejlet så meget på kort tid, at han i de kommende kampe løfter sit spil og overfører den gode energi til sine holdkammerater - som heller ikke er uden skyld. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqués værste uge som Barcelona-spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder