Annonce


Annonce

Annonce

Tre år uden mål på udebane i CL for Suárez

Champions League - 1. oktober 2018




Luis Suárez' kynisme er ikke hvad den har været og målene kommer ikke på samme måde som tidligere. Han har haft en rigtig dårlig sæsonstart og sluttede også sidste sæson dårligt af. Tager man et kig på statistikken skal Ernesto Valverde ikke forvente, at uruguayaneren scorer mod Tottenham onsdag aften.

Det er nemlig over tre år siden, at Luis Suárez senest fik nettet til at blafre i en udekamp i Champions League. Senest det skete var den 16. september 2015 på udebane mod Roma. Siden da har han spillet 12 udekampe i Champions League uden at score. I sidste sæson deltog han i 10 Champions League-kampe og scoret blot én gang. Så det er et overordnet problem, som angriberen har.

Suárez' mål for Barcelona i Champions League
2014-15: 10 kampe, 7 mål
2015-16: 9 kampe, 8 mål
2016-17: 9 kampe, 3 mål
2017-18: 10 kampe, 1 mål

Det er tydeligt at se, at Suárez ikke er lige så skarp som han har været. Mange af målene i sidste sæson i ligaen (25 mål), kom efter flot opspil af holdkammerater, som Suárez blot skulle afslutte på. Han har det rigtig svært ved at skabe noget selv og så har hans teknik fejlet rigtig ofte allerede i denne sæson.

Spændende bliver det at se om Luis Suárez endelig kan få scoret på udebane i Champions League. Tre år uden mål er nærmest usundt for en angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre år uden mål på udebane i CL for Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder