Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca taler med Thierry Henry

Nyheder - 1. oktober 2018




Ernesto Valverde tabte i løbet af sidste sæson mange tilhængeres tillid, da han spillede 4-4-2 og satsede på at forsvare et resultat fremfor at udbygge den. Derudover var der ikke meget Barca-identitet over hans spil og ifølge agentet Jota Jordi har FC Barcelona åbnet en snak med Thierry Henry.

- Thierry Henrys navn cirkulerer i Barcelona lige for tiden. Han er gode venner med Eric Abidal og selvom han ikke har erfaring som cheftræner, så har han gjort det godt som assistenttræner for Belgien. Ledelsen i Barcelona er forpligtet til at se efter mulige erstatninger for Valverde, forklarer FIFA-agenten Jota Jordi.

Valverdes kontrakt udløber efter denne sæson men han har en option på endnu en sæson såfremt parterne vælger at benytte sig af den. Under alle omstændigheder har FC Barcelonas ledelse set sig nødsaget til at så småt begynde at kigge på mulige erstatninger, da der ingen garanti er for at Valverde også er cheftræner i klubben i næste sæson.

Oktober kan meget vel gå hen og definere resten af sæsonen, selvom absolut ingenting bliver afgjort her. FC Barcelona skulle bruge de tre seneste kampe til at opbygge selvtilliden inden en stor måned, i stedet blev selvtilliden skudt i sænk og nu står man over for fem ekstremt svære kampe mod Tottenham (ude), Valencia (ude), Sevilla (hjemme), Inter (hjemme) og Real Madrid (hjemme). Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca taler med Thierry Henry

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder