Annonce


Annonce

Annonce

Abidal skal se Frenkie de Jong an i aften

Transfermarked - 2. oktober 2018




Frenkie de Jong har længe været på læberne i FC Barcelona, men det lykkedes ikke for FC Barcelona at kapre ham i seneste transfervindue og man må derfor forsøge igen til januar eller næste sommer. I mellem tiden fortsætter man med at holde øje med det 21-årige stortalent.

I den forbindelse er Eric Abidal i dag fløjet til München, hvor Ajax i aften møder Bayern München i Champions League. Her forventes Frenkie de Jong en plads på mandskabet fra kampens første fløjt og spilleren er godt klar over, at der sidder flere hoveder rundt om på stadion og følger hans spil.

Flere storklubber rundt om i Europa - blandt andet FC Barcelona, Real Madrid og Manchester City - har længe holdt øje med Frenkie de Jong, som fik muligheden for at skifte i sommers, men som situationen udviklede sig lader det til at han først skifter efter indeværende sæson, hvor han helt sikkert får lagt mere på sit spil, da Ajax i den grad er gode til at udvikle sine spillere.

Frenkie de Jong har spillet 50 kampe for Ajax og har desuden allerede fået debut på det hollandske landshold. Det skete den 9. juni 2018, hvor han deltog i opgøret mod Peru. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal skal se Frenkie de Jong an i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder