Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Suárez døjer med knæskade

Skader - 5. oktober 2018




Samuel Umtiti blev for nogle dage siden skadet, men FC Barcelona har ikke meldt ud hvor længe franskmanden er ude. Flere medier skrev, at han ville være ude i flere uger, men i første omgang ligner det ikke en slem skade sådan som klubben har behandlet udmeldingen til offentligheden.

Nu kan der være en ny mand på vej ind på skadeslisten. Luis Suárez sluttede Tottenham-kampen med smerter i det ene knæ og mens RAC1 melde at der er tale om en decideret skade, så skal angriberen i dag fredag tjekkes af klublægerne for at blive vurderet forud for weekendens svære udekamp mod Valencia.

Luis Suárez har spillet rigtig mange minutter i sæsonens indledning og selvom han ikke har ramt sit topniveau, så kan de mange spilleminutter have overbelastet hans knæ, som han tidligere i karrieren har haft problemer med. Mod Tottenham kom han ikke på måltavlen, men han spillede en god kamp med højt pres og intelligente løb. Desuden sørgede han hele to gange for at hoppe over bolden så Messi kunne score. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Suárez døjer med knæskade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder