Annonce


Annonce

Annonce

Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet

Nyheder - 10. oktober 2018




France Football står for overrækkelsen af Ballon d'Or, der hvert år uddeles til verdens bedste fodboldspiller. I forbindelse med annonceringen af de 30 nominerede spillere til prisen, tillod France Football sig også at oprette en afstemning.

Her skulle fans fra hele verden vælge hvilken af de 30 nominerede, som de mener fortjener Ballon d'Or. Afstemningen fik flere end 1,3 millioner stemmer; her løb Messi med 47% af stemmerne mens Salah måtte nøjes med 31% og Cristiano Ronaldo 10%. Afstemningen blev kort efter pillet ned igen.

Hvad der er årsagen til at France Football har valgt at pille en så succesfuld afstemning ned skal være usagt, men én ting er sikkert: Fodboldfans verden over er ikke i tvivl om, at Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller. At optjene 47% ud af 1,3 millioner stemmer er ekstraordinært.

Selve prisen uddeles ikke på baggrund af tilhængernes stemmer. Tilhængerne har ingenting at skulle have sagt; det er udelukkende op til journalister fra hele verden, som får lov til at aflægge de stemmer, som tæller med i den rigtige afstemning om hvem der i sidste ende skal løbe med Ballon d'Or. Måske ved France Football allerede at Messi ikke vinder, og derfor pillede de afstemningen ned fordi det slet ikke vil stemme overens med journalisternes afgørelse. Det er ikke til at vide.

Om France Football en dag fortæller hvorfor afstemningen blev pillet ned er naturligvis ikke til at vide.

I skrivende stund er det 9 timer siden, at BarcelonaFC.dk skrev om afstemningen, som på daværende tidspunkt havde fået 1,1 stemmer. Der er også et link til afstemningen, som nu er pillet ned, i nyheden. Se den her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder