Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez bliver konstant forbigået

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. oktober 2018


Denis Suárez bliver konstant forbigået

Denis Suárez kan ikke ligefrem juble over sin nuværende situation. Han overtog nummer 6 fra Xavi og med det fulgte der et stort ansvar, som han tydeligvis har forsøgt at bære i de få minutter, som han har fået - men ellers hverken ser eller hører man noget til den ellers så talentfulde midtbanespiller.

Han rejste med på tur til USA, hvor FC Barcelona skulle ud i tre venskabskampe i International Champions Cup, men allerede i den første kamp (27. august) gik Denis Suárez i stykker efter 22 minutter og så var de kampe forbi. Han rejste herefter hjem til Barcelona for at blive behandlet og først den 16. september blev han endelig meldt klar. Her var sæsonen godt i gang og Ernesto Valverde var i mellemtiden kommet på andre planer.

Denis Suárez har ikke spillet et eneste officielt minut i denne sæson og bliver konstant forbigået. Hvis han når så langt at han kommer med på bænken, så må han sidde i det hjørne af spillere, som ikke bliver brugt. Valverde har vist, at selvom han har en bred trup, så er det stort set altid de samme spillere, som han bruger.

Rakitic, Busquets og Arthur er i øjeblikket den faste midtbane. Coutinho er på papiret venstre wing, men opererer mere som en falsk wing-spiller, da han ved boldbesiddelse til modstanderen trækker ned og øger styrken på til en decideret fire-mands midtbane. Netop 4-4-2 spillede Valverde ofte i sidste sæson hvilket kostede Ousmane Dembélé en masse minutter. Nu spilles der på papiret 4-3-3, men det koster igen Dembélé spilletid, da Coutinho har et bedre flow i sit spil på midtbanen.

Denis Suárez havde ikke mangel på tilbud i sommers, men han valgte alligevel at afvise samtlige bud - også et rigtig fornuftigt bud fra Napoli. Men om han vælger at afvise at skifte klub til januar er netop nu det store spørgsmål. For udover ham så sidder Arturo Vidal, Rafinha og til dels Roberto også på bænken. De alle kan varetage en rolle på midtbanen.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Officielt: Denis Suárez er klar igen
Denis Suárez og André Gomes rejser hjem
Denis og Gomes udgik med skader
Denis: Jeg fighter mig til succes i Barca
Semedo og Denis er tilbage i træning igen


23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder