Annonce


Annonce

Annonce

Spiller udelukket for at lække Iniesta-nyhed

Nyheder - 14. oktober 2018




Den tidligere FC Barcelona-spiller Andrés Iniesta folder lige nu sine kvaliteter ud i japansk fodbold, hvor det går knap så godt for hans nye klub Vissel Kobe. Udover dårlige præstationer som hold og dårlige resultater, så er der netop nu intern splid.

Således melder Marca, at Vissel Kobe har valgt at suspendere en spiller i en måned for at lække en nyhed om Andrés Iniesta. Det er forsvarsspilleren Shunki Takahashi, som sendte en besked til sin ven hvor han forklarede, at Iniesta ikke kommer til at deltage i kampen mod Urawa Reds. Kampen blev afviklet den 23. september.

Takahashis ven valgte efterfølgende at offentliggøre nyheden om Iniesta på Twitter, hvor de lokale medier kort efter fik støvet nyheden op. Det er et brud på klubbens regler, at videregive den slags information og derfor er Takahashi altså blevet suspenderet i en måned. Både Takahashi og klubben har udsendt en undskyldning til klubbens fans. Selve suspenderingen startede den 24. september.

Iniestas skifte til Vissel Kobe har ikke ligefrem gjort japanerne bedre. De er placeret på en 11.-plads i ligaen med blot fem kampe tilbage og har desuden kun vundet én kamp af de seneste seks. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spiller udelukket for at lække Iniesta-nyhed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder