Spanien tabte hjemme til England: 2-3

Landskampe - 15. oktober 2018

Spanien fik mandag aften besøg af England på Benito Villamarin og her var spanierne klare favoritter til at snuppe sejren, men de leverede en skandaløs ringe første halvleg som kostede dem sejren. I anden halvleg var de klart overlegne, men skarpheden manglede i mange af de afgørende situationer og dermed tabte de første kamp i UEFA Nations League.

Sergio Busquets spillede hele kampen og kunne efter et kvarter se Kane finde Rashford, som med en genial aflevering fandt Sterling. Han bankede bolden i mål til 0-1 og bare et kvarter senere pillede Kane en lang bold ned og holdt godt fast i den før han med en flot aflevering fandt Rashford, som gjorde det til 0-2.

Efter 38 minutter stod der såmænd 0-3 på måltavlen, da Sterling igen kom på tavlen på assist af Harry Kane. Anden halvleg blev en anden sag, da Spanien pressede på og englænderne stillede sig tilbage, da de havde et godt resultat. Spanien fik en livline ved indskiftede Paco Alcácer efter en times spil. 1-3. Han fortsætter med at bombe mål ind og kan juble over igen at komme på tavlen, men kampens resultat var ikke meget at råbe hurra for.

I slutminutterne fortsatte Spanien med at presse på og ramte blandt andet overliggeren, men man skulle helt hen til ottende tillægsminut og sidste sekund før der kom endnu et mål. Ceballos smækkede bolden ind i feltet til Ramos, som flot pandede bolden ind bag Pickford. 2-3 og dommeren fløjtede prompte af til stor frustration fra Alvaro Morata, der få sekunder efter sidste fløjt fik et gult kort at tygge på.