Annonce


Annonce

Annonce

Arda Turan får kæmpebøde i Tyrkiet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. oktober 2018




Den tyrkiske Istanbul-klub, Basaksehir, har udstedt bøde til den udskældte og karismatiske Barca-spiller, Arda Turan, efter at den tidligere Atletico Madrid-stjerne angiveligt har været i nærkamp med sin landsmand og sanger, Berkay Sahin.

2,8 mio kr. - et bødekrav som er blevet udstedt af klubben, Basaksehir, til Arda Turan, ifølge mediet SPORT.

Den 31-årige, som er udlånt fra netop FC Barcelona, er for nyligt blevet afhørt af tyrkisk politi, hvor ordensmagten stadig undersøger og efterforsker den meget omtalte sag.

Og Turans tyrkiske arbejdsgiver har da også lagt en officiel meddelelse ud på klubbens egen hjemmeside omhandlende bødekravet til Arda Turan.

- Da denne igangværende sag nu er blevet et juridisk anliggende, ser vi os nødsaget og forpligtet til at træffe beslutningen om udstedelse af et bødeforlæg til Arda Turan, svarende til 2,5 mio. tyrkiske lira. Offentligheden skal samtidig gøres bekendt med vores spillers professionelle og juridiske forpligtelser til klubben som stadig er bindende, indtil den endelige afgørelse er faldet på plads fra rettens side, skrev klubben på hjemmesiden.

Tilbage i maj måned trak Turan igen de negative overskrifter da han angreb en dommer under en kamp, og blev dermed udelukket i 10 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arda Turan får kæmpebøde i Tyrkiet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder