Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan får kæmpebøde i Tyrkiet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. oktober 2018


Arda Turan får kæmpebøde i Tyrkiet

Den tyrkiske Istanbul-klub, Basaksehir, har udstedt bøde til den udskældte og karismatiske Barca-spiller, Arda Turan, efter at den tidligere Atletico Madrid-stjerne angiveligt har været i nærkamp med sin landsmand og sanger, Berkay Sahin.

2,8 mio kr. - et bødekrav som er blevet udstedt af klubben, Basaksehir, til Arda Turan, ifølge mediet SPORT.

Den 31-årige, som er udlånt fra netop FC Barcelona, er for nyligt blevet afhørt af tyrkisk politi, hvor ordensmagten stadig undersøger og efterforsker den meget omtalte sag.

Og Turans tyrkiske arbejdsgiver har da også lagt en officiel meddelelse ud på klubbens egen hjemmeside omhandlende bødekravet til Arda Turan.

- Da denne igangværende sag nu er blevet et juridisk anliggende, ser vi os nødsaget og forpligtet til at træffe beslutningen om udstedelse af et bødeforlæg til Arda Turan, svarende til 2,5 mio. tyrkiske lira. Offentligheden skal samtidig gøres bekendt med vores spillers professionelle og juridiske forpligtelser til klubben som stadig er bindende, indtil den endelige afgørelse er faldet på plads fra rettens side, skrev klubben på hjemmesiden.

Tilbage i maj måned trak Turan igen de negative overskrifter da han angreb en dommer under en kamp, og blev dermed udelukket i 10 kampe.Læs også
Arda Turan risikerer 12 års fængsel
Arda Turan brækker næsen på sanger
Video: Arda Turan udvist for at skubbe dommeren
Flot debut til Arda Turan i Tyrkiet
Arda Turan er gået ned i løn med sit skifteFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder