Annonce


Annonce

Annonce

Wenger nævnes som en mulighed

Nyheder - 19. oktober 2018




Ernesto Valverde er ikke sikker i sit job og med det enorme pres hængende over ham, kunne noget tyde på, at FC Barcelona laver et trænerskifte midt i sæsonen. Til januar er der mulighed for, at en ny mand træder til såfremt Valverde ikke får vendt den nuværende situation i klubben.

Det er mange år siden, at FC Barcelona senest lukkede så mange mål ind, som de gør nu. Desuden er spillet overordnet set langt fra hvad man kender fra Barca, og spørgsmålet er om Valverde kan lede sit mandskab til tre sejre i de kommende tre kampe mod Sevilla, Inter og Real Madrid.

I mellem tiden begynder Arsenal-legenden Arsene Wenger at spøge. Han stoppede i Arsenal i sommers efter 22 år og har været uden job siden da. Men til januar er han klar til at genoptage arbejdet.

Han forklarer, at han er klar til at vende tilbage, men at han endnu ikke ved hvor det bliver. Skulle Valverde fortsætte med at bøvle med at finde de rette elementer frem i Barcelonas spil, så erfarer Goal, at Wenger er en reel mulighed allerede til januar.

Valverde har været i klubben i snart halvanden sæson, men i Barcelona går det ikke at man leverer så skidt, som det har været i denne sæson. Spørgsmålet er derfor om ledelsen har tænkt sig kun at give ham til januar, eller sæsonen ud, før man skifter ham ud - hvis ikke det bliver bedre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wenger nævnes som en mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder