Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer

Transfermarked - 20. oktober 2018




Paco Alcácer er en af de spillere, som aldrig rigtig fik succes i Barcelona. Efter flere års ihærdighed for en startplads i startelleveren, måtte han se sig overset til fordel for en ude-af-form Luis Suárez og øvrige fejleksperimenter af klubbens cheftræner, Ernesto Valverde.

Spilleren skiftede fra Valencia, for hvem han var anfører, i 2016, og faldt aldrig rigtig til i Barcelona. I sommers blev han så, efter meget snak med øvrige klubber, blandt andet engelske Watford og Everton, hvor Lucas Digne, Yerry Mina og André Gomes drog hen, enig med Borussia Dortmund om et lejemål med en købsoption, og siden sit skifte til det tyske, har han bombet mål ind på samlebånd.

Han er i skrivende stund oppe på 7 mål, og er nu topscoreren i den tyske Bundesliga efter 8 kampe, og scorede et mål i kampen mod Stuttgart, hvor Dortmund i skrivende stund er oppe 3-0 efter mål af vidundertalentet, Jadon Sancho, og Marco Reus.

Købsoptionen er det så blevet bekræftet, at Dortmund ønsker at gøre brug af, efter spillerens meget imponerende præstationer. Det bekræftede FC Barcelonas direktør, Oscar Grau, tidligere i dag - og det er derved op til Paco Alcácer, om han ønsker at starte et nyt kapitel i det tyske, eller om han ønsker at vende tilbage til Barcelona efter lejemålet.

Købet ville - såfremt Paco også ønsker det - koste Borussia Dortmund 23 millioner euro og øvrige 5 millioner euro i variabler - heraf er allerede betalt 2 millioner euro for lejemålet, der nu er i gang.

Barcelona pungede ud med 35 millioner euro for den spanske angriber, da han i sin tid skiftede fra La Liga-klubben, Valencia i 2016. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder