Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barcelona dropper logo-afstemning

Nyheder - 20. oktober 2018




Tiden skrider frem, og opfattelsen af hvad der er moderne er i konstant forandring. Flere klubber har i seneste år ændret logoer, heriblandt italienske Juventus, og for nyligt annoncerede Barcelona, at man havde et nyt logo i tankerne. Hvorvidt ændringen skulle finde sted ville dog blive bestemt af klubbens medlemmer - socis - og afstemningen skulle finde sted i dag.

Reaktionerne på sociale medier - og specielt Twitter - var meget blandede: nogle var for, og andre var imod, og det gjaldt også klubbens socis, som skulle stemme i dag.

Kort inden afstemningen skulle finde sted, annoncerede klubben dog, at afstemningen var blevet droppet til fordel for en intern beslutningstagen, som klubbens bestyrelsesmedlemmer ville stå for - det betød altså, at afstemningen ikke fandt sted, og at klubben selv ville beslutte sig for, om logoet skulle ændres.

Klubbens medlemmer - og fans - var forståeligt ikke glade for beslutningen, og nogle gik endda så langt hen som at kalde det udemokratisk og diktatorisk. Om logoet vil ændre sig, er derfor endnu uvist, men om klubben valgte at droppe afstemningen fordi de kunne se, at der var en stor negativ modtagelse af idéen er ikke til at vide.

Klubbens førstehold skal i aktion igen i dag, når Sevilla gæster Camp Nou, klokken 20:45, dansk tid. Grundet en storm i Spanien var der snak om, at kampen, sammen med andre kampe i denne spillerunde, ville blive udskudt, men det bliver ikke tilfældet, idet begge klubber på deres sociale konti har udtrykt, at de glæder sig til kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barcelona dropper logo-afstemning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder