Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde kommenterer på Malcom-situationen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 21. oktober 2018


Valverde kommenterer på Malcom-situationen

Malcom er et køb, som ledelsen mente klubben manglede. Ernesto Valverde havde ikke bedt om Malcom, men klubben kunne ikke få fingrene i Willian, som Valverde i første omgang bad om. Derfor er Malcom ikke et Valverde-indkøb og det har man tydeligvis kunne se.

Malcom har spillet bare 25 minutter i denne sæson og blev endnu engang efterladt i kulden, da Valverde udtog truppen til topkampen i aftes mod Sevilla. Den gode nyhed er, at Malcom på intet tidspunkt har brokket sig offentligt hvilket kan komme til at gavne ham.

- Jeg er træneren og jeg beslutter hvem der spiller og hvem der bliver udtaget. Malcom spiller på samme position som Dembélé og Munir og derfor skal én af dem pilles fra, forklarede Valverde på sit pressemøde efter sejren mod Sevilla.

Ousmane Dembélé spillede sig ikke tættere på opstillingen i går og med Lionel Messi skadet er der pludselig en ny plads i truppen til de kommende kampe og spørgsmålet er om Valverde tænker i defensive eller offensive baner når han skal udtage sine spillere til de kommende kampe. En mulighed til Malcom kan være på vej i Messis fravær.Læs også
Messi talte med Valverde om Malcom
Valverde: Vi er alle glade for Malcom
Malcom: Jeg forlader ikke FC Barcelona
Malcom-agent: Fake News
Medie: Malcom har bedt om klubskifteFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder