Annonce


Annonce

Annonce

Messi starter sin genoptræning i morgen

Skader - 21. oktober 2018




Der er på ingen måde grund til at haste Lionel Messi tilbage. Han er dømt ude i tre uger og den hårdeste uge er uden tvivl den første uge, hvor både Inter og Real Madrid venter. De to kampe kommer Messi næppe i spil til, og derfor er der god grund til at lade Messi komme sig helt før han igen trækker i Blaugrana-trøjen.

I morgen påbegynder han sin genoptræning stille og roligt, men han må altså se til fra lægterne når holdkammeraterne løber på banen til midtugens Champions League-kamp mod italienske Inter, som pludselig øjner førstepladsen med Messis fravær.

Daniel Florit behandlede Messi på banen i går mod Sevilla og var også med ude på sidelinjen for at tilse ham. Her opdagede Florit efter en hurtigt gennemgang, at Messi ikke kunne spille videre og at han skulle undersøges. Messi blev derfor kørt ud til klubbens træningsanlæg, hvor et lægehold stod klar til at undersøge ham. Det var altså her, at meldingen kom ud, at Messi må sidde over de kommende tre uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi starter sin genoptræning i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder