Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu: Vi har stadig et godt hold uden Messi

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. oktober 2018




I weekendens 4-2 sejr over Sevilla måtte FC Barcelonas argentinske troldmand Lionel Messi lade sig skifte ud allerede i første halvleg, da han faldt til jorden efter en duel med en Sevilla-spiller, hvor hans højre arm tog faldet. En Lionel Messi med store smerter måtte en tur på hospitalet, hvor man kunne konstatere, at argentineren har fået et brud på højre arm.

Skaden betyder, at FC Barcelona må undvære holdets helt store stjerne og anfører de næste tre uger, hvor der venter vigtige kampe mod bl.a. Inter og Real Madrid.

FC Barcelonas præsident Josep Bartomeu er selvfølgelig også ærgelig over, at Lionel Messi er blevet skade. Til den spanske presse fortæller han, at holdet stadig skal kunne præstere uden Lionel Messi.

- Det er meget ærgeligt, at Messi er blevet skadet. Han skal dog tage sig god tid om at blive helt klar til kamp igen. Der er bestemt ingen grund til at tage chancer, hvis ikke Messi er 100% klar til at spille.

- Vi har stadig et fantastisk hold uden Lionel Messi. Jeg forventer stadig, at holdet leverer på banen. Vi skal gå benhårdt efter sejren i hver kamp, som vi plejer. Præstationerne på banen skal ikke ændre sig, fordi Messi er blevet skadet, fortæller Josep Bartomeu til den spanske presse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Vi har stadig et godt hold uden Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder