Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic efter Messi-skade: Vi skal skifte hurtigere

Skader - 24. oktober 2018




Som bekendt blev Lionel Messi skadet under weekendens topkamp hjemme på Camp Nou mod Sevilla. Episoden fandt sted efter 16 minutter, hvor Messi faldt ned og landede uheldigt på sin højre arm. Han blev først tilset inde på banen før han blev trukket ud på sidelinjen.

Først i det 26. minut kom Ousmane Dembélé ind for Messi og det er for længe at spille en mand i undertal, mener Rakitic.

- Fremadrettet skal vi være bedre forberedte til at lave hurtigere indskiftninger. Vi skal foretage indskiftningerne hurtigst muligt. Det er for længe at spille med en mand i undertal, forklarede Rakitic efter opgøret.

Under normale omstændigheder er det normalt at spille med en mand i undertal såfremt en spiller er skadet og bliver tilset. Men kun hvis omstændighederne gør, at den skadede spiller giver tegn til at kunne spille videre. Messi var i tydelige smerter og derfor burde Valverde straks have sendt Dembélé til opvarmning.

Ifølge SPORT tog det Valverde hele 2 minutter og 15 sekunder før han gav Dembélé besked på at begynde sin opvarmning. Normalt bliver en spiller straks sendt til opvarmning når en anden spiller ligger skadet - så man er klar til at skifte ind såfremt den skadede spiller ikke kan spille videre. I dette tilfælde var Valverde alt for langsom til at reagere og det kunne altså mærkes hos de øvrige spillere, som følte, at de spillede alt for længe i undertal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic efter Messi-skade: Vi skal skifte hurtigere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder