Der var grund til bekymring inden FC Barcelonas hjemmekamp mod Inter Milan, da Lionel Messi ikke var med. Messi orkestrerer altid offensiven og derfor var det et stort tab - men holdkammeraterne spillede en fantastisk god kamp og leverede et super resultat, som sender klubben i toppen af gruppen med ni point efter tre kampe.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Rafinha, Suárez og Coutinho

- 1-0 33' - Rafinha
- 2-0 83' - Alba

Blot tre minutter var der spillet til Inter fik en rigtig fin - men svær - mulighed, da Ter Stegen fejlede og sendte bolden 30 meter ud fra eget felt, hvor Perisic opsnappede kuglen. Han forsøger at overplacere tyskeren, men bolden gik forbi målet. Med manglen på Messi var det tydeligt at se, at Inter turde gå frem i banen og det var da også dem, som dikterede indledningen mens FC Barcelona stod længere tilbage og satsede på en magisk aflevering. Det varede dog ikke længe før hjemmeholdet tog teten og begyndte det hurtige kombinationsspil mens det var Inter som stillede sig langt tilbage. Chancer i indledningen var der dog ingen af.

Efter 18 minutters spil kom der så endelig en stor chance, da Coutinho sendte et hjørnespark ind i feltet til Clement Lenglet, som pandede hårdt på mål, men Handanovic reagerede hurtigt og fik reddet. Også Rafinha fik en mulighed kort efter, men bolden lå til hans højre fod, som han absolut ikke er så god med som venstre. Forsøget blev let reddet af Handanovic. Herefter var det Inters tur til at true Barcelonas mål, da Icardi kom igennem forsvaret, men Lenglet holdt ham på kort afstand indtil angriberen mistede balancen og Roberto kunne samle op.

Rafinha fik en ny, større chance inden der var rundet en halv time, da Alba fandt Suárez, som med hælen smart fandt Rafinha. Bolden lå lige til hans venstre fod inde i feltet, men han formåede slet ikke at gøre skuddet farligt for Handanovic, som let var nede og samle op. Tredje gang var dog lykkens gang for brasilianeren, som efter 33 minutter gjorde det onde ved den klub, han var udlejet til i sidste sæson. Midt på banen tog han initiativ og kæmpede sig forbi sin modstander før han fandt Suárez i højre side af angrebet. Uruguayaneren smækkede en perfekt bold ind i feltet lige mellem to Inter-forsvarer, hvor Rafinha dukkede op og sparkede kuglen i kassen til 1-0, hvilket absolut var fortjent.

Vecino var tæt på at udligne med et kanonhug fra distancen, da Piqué i første omgang reddede sit hold, Alba og Busquets ventede begge på at den anden skulle tage bolden og så stormede Vecino ind og flugtede bolden tæt henover Ter Stegens mål. Kort inden pausen udviste dommeren ekstremt dårlig faglighed, da Suárez klart blev trådt på og skulle have et frispark. I stedet lod dommeren spillet køre videre og da Asamoah valgte at sparke bolden ud af spil, så valgte dommeren at gå op til Suárez i stedet for at løbe op og se situationen an - og altså få gang i spillet. Lige inden pausefløjt sparkede Coutinho et frispark mod mål, men det blev rettet af og gik tæt forbi den ene stolpe.

Kort inde i anden halvleg viste Ter Stegen sin klasse til trods for at han slet ikke har haft noget at lave hele kampen. Et indlæg blev sendt ind i feltet og uden at vide, om en Inter-spiller ville nå den, måtte han vente på at bolden faldt ned. Da den gjorde, reagerede han ekstremt hurtigt ved at slå bolden ud til hjørne for næsen af Icardi. I den anden ende var det Suárez som var tæt på, da han ud af det blå drejede rundt på en tallerken, snød sin modstander og driblede forbi nummer to før han trykkede til kuglen. Handanovic reddede, men gav hjørnespark, som værterne ikke fik noget ud af. Det gjorde de til gengæld næste kort efter, da Inter-forsvaret fejlede og så var Lenglet fri med keeperen. Bolden håbede dog akavet, så han måtte op efter den med sit dårlige højre ben. Han fik trykket af, men Handanovic stod igen det rigtige sted.

Med 20 minutter igen brændte det gevaldigt på i Inters forsvar, da Suárez først headede flot på mål. Returen samlede Rakitic op, men den sprang fra ham og landede for fødderne af Coutinho, som hamrede bolden på overliggeren. Kort efter blev Rafinha pillet ud til klapsalver og så var det tid til Semedo. Også Arthur blev taget ud og gav plads til Arturo Vidal.

Netop som Inter begyndte at komme bedre frem i banen, slog FC Barcelona til. Vidal og Alba kombinerede før Rakitic modtog bolden. Han smækkede den i dybden til Alba, som tog et træk ind i feltet, og selvom han var hårdt presset af Skrinir, så sparkede han bolden i mål til 2-0. De sidste minutter forsøgte Inter at skabe et comeback, men FC Barcelona stod stærkt på banen og tillod intet - dermed sluttede det 2-0 til Valverdes tropper, som nu topper gruppen alene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder