Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: La Liga spilles ikke i USA

La Liga - 26. oktober 2018




Så kom det endelig svar. Ligachefen Javier Tebas forsøgte at søsætte en kæmpe ændring i spansk fodbold, da han pludselig annoncerede, at der skal afvikles nogle spanske La Liga-kampe i USA i løbet af sæsonen.

Idéen er at promovere spansk fodbold generelt og samtidig øge omsætningen i takt med at man gerne vil tættere på Premier League. Men planen om at afvikle kampe i USA kan Tebas godt glemme. Det spanske fodboldforbund afviste og nu har FIFA endegyldigt slået fast, at kampene skal afvikles i Spanien.

- Det sidste spørgsmål, som jeg svarer på, vedrører La Ligas kampe uden for Spanien i løbet af sæsonen. FIFA har diskuteret anmodningen og idéen om at spille uden for Spanien, i Miami helt præcist. Komitéen gør det klart: Officielle ligakampe skal spilles inden for fodboldforbundets grænser, forklarede FIFA-præsidenten Gianni Infantino i dag.

FIFA holdt i dag møde, hvor spørgsmålet omkring La Liga blev rejst. Her var der altså absolut ingen tvivl om, at spanske ligakampe skal spilles i Spanien og må ikke flyttes udenlands. Dermed kan Javier Tebas vinke farvel til sin plan om at sende spillertrupper hele vejen til USA for at spille fodbold - og straks hjem igen, da der for mange hold venter en kamp bare tre dage senere.

Både FC Barcelona og Girona, som var udset til at være den første spanske kamp på amerikansk jord, havde accepteret aftalen om at flyve til USA og spille. Men det bliver altså ikke relevant alligevel og kampen afvikles planmæssigt på Estadi Montilivi.

Ovenstående er bekræftet og det er dermed endegyldigt, at La Ligas kampe ikke bliver spillet i USA. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: La Liga spilles ikke i USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder