Annonce


Annonce

Annonce

Puyol: Ronaldo skyld i Real Madrids form

El Clasico - 27. oktober 2018




I morgen er der El Clásico på programmet når Real Madrid gæster FC Barcelona. Madrilenerne har fået en rigtig dårlig start på sæsonen og indtager i øjeblikket en syvendeplads. Den tidligere FC Barcelonas-kaptajn Carles Puyol er ikke i tvivl om, hvorfor det er gået så skidt for Real Madrid.

- Når din bedste spiller forlader klubben, så er det normalt, at holdet går ned i niveau. De skal finde en løsning; en anden måde at spille på. De var afhængige af Ronaldos mål. Nu skal de finde de mål hos andre spillere og det er ikke let.

- Barcelona skal spille på deres egen måde til El Clásico. De skal have bolden og udnytte de chancer, som de kommer til at skabe. Barcelonas stil og filosofi er ganske klar.

- Verdens bedste fodboldspiller (Messi) er altid vigtig. Rundt om ham har han gode spillere, som også kan gøre en forskel, men når du har den bedste på dit hold, så er det klart, at du afhænger af ham, fortæller Puyol med henvisning til Messis fravær til El Clásico.

El Clásico spilles i morgen klokken 16.15. Du kan se opgøret helt gratis - læs her hvordan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Puyol: Ronaldo skyld i Real Madrids form

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder