Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Luis Enrique bør udtage Jordi Alba

Landskampe - 29. oktober 2018




Gerard Piqué og Clement Lenglet har sammen vist sig at være et godt makkerpar i FC Barcelonas forsvar i fraværet af Samuel Umtiti. Mod Real Madrid leverede de en god præstation og da Arturo Vidal scorede hjemmeholdets femte mål, blev der taget en masse billeder af Piqué.

Piqué valgte nemlig at holde fem fingre op da FC Barcelona scorede fem mål mod Real Madrid i 2010-2011 sæsonen, og da det skete igen i går, gentog han bedriften.

- Det er ganske simpelt. Vi har lige scoret fem mål mod vores evige rival, så det er klart, at det skal nydes. Jeg tror ikke at folk kommer stormende mod mig for at vise en hånd frem, forklarede Piqué.

Tilhængerne på lægterne kunne også nyde godt af Jordi Alba, som atter engang viste sig frem fra sin bedste side. Venstrebacken er i sit livs måske bedste form og har virkelig sprudlet for FC Barcelona. I går var ingen undtagelse og Piqué, som selv er stoppet på det spanske landshold, håber, at landstræner Luis Enrique udtager backen.

- Ja, jeg håber det. Jeg håber, at Luis Enrique så kampen og ændrer mening. Jeg håber, at han udtager Jordi Alba for Spanien igen, kom det klart fra PIqué i mixed zone efter kampen, hvor han i øvrigt stod tæt på Sergio Ramos - to spillere, to vidt forskellige følelser på ét og samme sted. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Luis Enrique bør udtage Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder