Annonce


Annonce

Annonce

Nu er det tid til Malcom

Copa del Rey - 30. oktober 2018




Malcom har ikke fået den start på tilværelsen i FC Barcelona som han havde håbet på, da han skiftede Nouveau Stade de Bordeaux ud med Camp Nou i sommers. Kun 25 minutters spilletid er det blevet til, men tiden må være inde for den offensive brasilianer.

Han har flere gange set udekampene hjemme fra sofaen, da han oftest slet ikke er udtaget. Til Inter- og Real Madrid-kampen blev han udtaget, men kom aldrig i spil. Det forventes han dog at gøre i morgen aften, når FC Barcelona træder ind i Copa del Rey.

Her skal catalanerne på udebane møde Cultura Leonesa og derfor havde Ernesto Valverde i går inviteret flere B-spillere op til træning, da førsteholdsspillerne forventes at blive sparet - i hvert fald de tunge profiler. Dermed ligner det endelig spilletid til Malcom, som dog må erkende, at han næppe er i form eftersom han altså kun har spillet 25 minutter i denne sæson.

Kampen mod Cultura Leonesa afvikles i morgen aften klokken 21.30. Det er første af to kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu er det tid til Malcom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder